Антон ДУДЧЕНКО: «Шоста підсумкова позиція — нормальний результат»

Антон Дудченко розповів про перший біатлонний старт у новому році

Український біатлоніст Антон Дудченко прокоментував шосте місце в естафеті на етапі Кубку світу в Рупольдингу:

- Антоне, які враження від гонки?
- Це була моя перша гонка після хвороби. В принципі, я нею задоволений. Можливо, десь хотілося краще відпрацювати на вогневому рубежі, але, загалом задоволений.

Шосте місце у підсумку - це поки що найкращий результат у цьому сезоні. Звісно, є ще над чим працювати, але як для цього сезону, то шоста підсумкова позиція - нормальний результат.

- Чому після Поклюки ти переїхав в Обертілліах?
- В Обертілліасі кращі умови для тренувань. До того ж у Рупольдингу змагання, тож, ймовірно, ми б не змогли працювати і повноцінно тренуватися, оскільки тут відчутні проблеми зі снігом. Тому Юрай прийняв рішення відправити нас в Обертілліах.

- Як це дивитися біатлонні гонки по телевізору, а не бігти їх?
- Звісно що хочеться брати участь в гонці, коли ти дивишся по телевізору. Особливо у моменти, як хлопці після старту діляться емоціями. Тому переглядати біатлонні гонки по телебаченню - не дуже вже і легко (посміхається)

- Які плани надалі?
- Далі ми повертаємося в Обертілліах і будемо продовжувати тренуватися до переїзду в Антхольц. Вже в Антхольці планую бігти спринт, тому що і так досить багато пропустив. До того ж я вже одужав, тож планую виступати.

Дарія ВИРСТА

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 7

Нападник повернеться в «Брюгге»