ОФІЦІЙНО. В'ячеслав Шевчук призначений віце-президентом Вереса

Миколу Чещевого призначено виконавчим директором клубу з Рівного

Члени наглядової ради клубу «Верес» 13 січня затвердили два кадрових призначення.

В'ячеслав Шевчук звільнений з посади спортивного директора та призначений на посаду віце-президента.

Президент народного клубу «Верес» Іван Надєїн: «Вирішили сконцентрувати всю відповідальність за трансферну політику і спортивну складову - на головному тренері. Це людина, яка несе відповідальність за результат. Контракт зі спортивним директором був розрахований на рік. Ми його виконали. Зараз ми розуміємо, що для клубу В'ячеслав Шевчук - це актив. Нам потрібна людина для допомоги в розвитку футбольної академії й Veres Junior Cup. Також на В'ячеслава Шевчука хочемо покласти обов'язки представництва клубу на українській і європейській медіа аренах. Тому запропонували йому посаду віце-президента».

В'ячеслав Шевчук: «Перше, що я зробив для «Вереса» на посаді спортивного директора - об'їхав безліч готелей, поспілкувався з їхніми керівниками і домовився про хороші умови проживання і харчування футболістів на вигідних умовах. Друге - це підписання контракту з новим титульним спонсором. Це поки найбільший титульний спонсор в історії клубу. Збираюся і надалі працювати задля розвитку народного клубу на новій посаді»

Також на посаді виконавчого директора клубу «Верес» члени наглядової ради затвердили кандидатуру Миколи Чещевого, який дотепер обіймав посаду комерційного директора.

Микола Степанюк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 7

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі