Артем ЦЕЛОГОРОДЦЕВ: «Дай Бог, побачимось з Америкою у плей-оф»

Нападник студентської збірної України поділився очікуваннями від старту Універсіади

Сьогодні, 12 січня, студентська збірна України візьме старт у Всесвітній зимовій Універсіаді-2023 у Лейк-Плесіді. У першому матчі турніру підопічні Вадима Шахрайчука зіграють проти титулованої збірної Канади.

«Ми непогано уявляємо силу збірної Канади та розуміємо, що це буде дуже складна для нас гра на початку Універсіади, - каже нападник збірної України Артем Целогородцев. - У них дуже спритні та майстерні гравці. У той же час, ми віддамо всі сили, щоб перемогти, а для цього слід грати грамотно в обороні і максимально ефективно поставитися до своїх моментів в атаці.

Загалом, налаштовуємося показати максимальний свій рівень на Універсіаді та домогтися виходу в медальний раунд, де дуже хотілося б зіграти зі збірною США - головним фаворитом турніру! Американці вже показали серйозність своїх намірів у першій грі зимових Ігор, знищивши у своїй групі команду Великобританії з чудовим рахунком - 18:0 (після 81 кидка по воротах!) Дай Боже, побачимося з Америкою у плей-оф. Але для цього необхідно вичавити з себе максимум».

Додамо, що попередній раунд за участю збірної України буде зіграний у Кантоні, штат Нью-Йорк, а вже медальний раунд пройде на ковзанці Олімпійського центру 1980 року у Лейк-Плесіді. Гра з Канадою розпочнеться о 20.00 за київським часом.

В'ячеслав Волков Джерело: ФХУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7