Догрався. Ломаченка внесено до списку державних зрадників України

Відомий український боксер викладав релігійну нісенітницю в Instagram

Український боксер Василь Ломаченко, екс-чемпіон світу у легкій вазі, переможець Олімпіад 2008 та 2012, отримав неприємні для себе новини.

Він внесений до списку державних зрадників, який веде громадська організація Рух Чесно.

Підставою для внесення українського боксера до реєстру стали його публікації у соціальних мережах. Лідер Руху Чесно Віта Думанська розповіла:

«Публічність накладає певні соціальні зобов'язання і на спортсменів, адже вони є кумирами наших дітей і впливають на думку молодого покоління. Важко повірити, що зірки нашого спорту самостійно не спроможні визначити, хто з ким воює вже майже 9 років, хто розпочав війну, хто є державою-терористом. Це вже позиція людини. Поширення фейків російської пропаганди завдає шкоди нашій країні не менше, ніж ракети та шахеди».

Василь Ломаченко опублікував у Instagram публікацію із проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату. Проруський піп на відео говорить про те, що «українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви Господньої та проти українського народу». Після хвилі критики Ломаченко зробив ще один пост з тим самим скандальним церковнослужителем.

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 21 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі