Роналду може розлучитися з Джорджиною. Все через смерть дитини?

На жаль, пара переживає момент глибокої кризи

Зірковий португальський форвард Кріштіану Роналду знаходиться на межі розлучення з моделлю Джорджиною Родрігес. Вони перебувають у відносинах із 2016 року, проте зараз пара переживає момент глибокої кризи.

Повідомляється, що останнім часом Роналду та Родрігес на публіці намагаються показувати, що у них все добре у відносинах, але, мабуть, це не зовсім так. До слова, як каже джерело, рекламні контракти та інші спільні професійні зобов'язання - єдині причини, які утримують пару разом.

Зазначимо, що Кріштіану та Джорджина - батьки досить великої родини, а також вони створили мільйонний бренд, який може похитнутися внаслідок розставання.

Нещодавно Джорджина зізналася, що 2022 рік був для неї дуже складним, оскільки вона втратила дитину: одного зі своїх близнюків. Син Родрігес та Роналду помер при народженні. Дочка, яку назвали Белла Есмеральда, вижила. Нині їй уже вісім місяців.

До речі, у пари також є п'ятирічна дочка Алана, а у 37-річного Роналду - 12-річний син Кріштіану-молодший. Також у пари є п'ятирічні близнюки Єва та Матео, народжені сурогатними матерями.

Цікаво, що на Різдво Роналду отримав у подарунок від Джорджини розкішний кабріолет.

Данііл Агарков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:54 1

Колишній головний тренер збірної України розповів, як могла б скластися футбольна кар'єра боксера