Збірна України поступилася у матчі проти Університету Саскачевана

Команда Шахрайчука провела матч у Канаді

Збірна України з хокею у форматі університетської команди (U-25) зіграла контрольний матч проти Університету Саскачевана.

Канадська команда зуміла виграти з рахунком 2:0. Це перший з чотирьох поєдинків, які збірна України проведе у рамках підготовки до Універсіади у США.

Далі Україна зіграє проти Університету Альберти.

Університет Саскачевана - Україна U-25 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Шайби: 02:18 Холт (Хаскінс) - 1:0, 14:02 Стебінгз (Коллінс, Кемруд) - 2:0

Воротарі: Росс - Кубрицький

Наставник збірної України Вадим Шахрайчук залишився дуже незадоволеним грою команди.

«Місцева команда з перших хвилин приголомшила нас високим темпом на маленькому майданчику, що стало неприємною несподіванкою для українських хокеїстів. Господарі грали швидко, мобільно і мали набагато більше забивати, а ми попереду зіграли беззубо. Часом навіть не могли тричі за одну зміну віддати пас. Половина команди просто випала з гри, багатьох гравців я не впізнав! Зрозуміло, що для більшості хлопців - цей досвід гри в Канаді перший, тому вже в наступних матчах, сподіваюся, хлопці оговтаються. Гадаю, ми отримали безкоштовний урок хокею від університетської команди, в якому канадці показали майстер-клас гри на вкиданнях, володінні ключкою, швидкості мислення та гарної гри в пас. На жаль, ми поки що відстаємо у всіх базових аспектах хокею - катанні, техніці та прийнятті рішень. Проте проведення таких матчів - величезна користь та досвід для нашого хокею.

Іван Зінченко Джерело: ФХУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 08:39 1

Рейнджери першими вийшли до третього раунду плей-оф

Коментарі