Тайсон Ф'ЮРІ: «Я роками був одержимий перемогою над Кличком»

Британець досяг своєї мети

Володар поясу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) розповів, як був одержимий ідеєю перемогти Володимира Кличка (64-5, 53 KO), який до цього десять років нікому не програвав.

«Багато років тому на пресконференції Кличко запитав: «Ти хочеш мої пояси, чи не так? Ти хочеш те, що маю?». Я відповів: Ні. Я не хочу. Мені насрати на все це. Я просто хочу зарядити тобі по обличчю, друже». Тоді він цього не розумів, але сподіваюсь, що може зрозуміти сьогодні. Я взагалі ніколи не хотів нічого цього. Я просто хотів перемогти цього хлопця. І коли я його переміг, мій Еверест закінчився. Це було зроблено. Моя життєва мета була досягнута після перемоги над ним.

Я завжди був налаштований на перемогу над Кличком. Я роками був одержимий цією людиною. Одержимість чимось - це безумство. Ніхто не давав мені жодних шансів. Коли я переміг його, все закінчилося», - сказав Фьюрі.

Зазначимо, що Кличко та Ф'юрі провели бій 28 листопада 2015 року у Дюссельдорфі. Бій тривав усі 12 раундів, судді одноголосно віддали перемогу британцю (115-112, 116-111, 115-112).

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 22:51 2

Бельгійський воротар відновився від травми