Редкач розповів, чому Ломаченко не став абсолютним чемпіоном світу

Іван впевнений, що Василеві не треба було їхати на другу Олімпіаду

Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач (23-6-1, 18 КО) розповів, чому Василю Ломаченку (17-2, 11 KO) не вдалося стати абсолютним чемпіоном світу.

«Мене часто засуджують в Україні за мою прямолінійність, але якщо взяти зараз навіть того ж Ломаченка: якби він не поїхав на другу Олімпіаду, а одразу перейшов у професіонали, то він був би вже і абсолютним чемпіоном, і перебив би всі можливі рекорди . Але зараз він уже розгубив себе колишнього, і в його можливому бою з Девіном Хейні він явний андердог.

Як би ми не любили і не доглядали за своїм організмом, він зношується і старіє. У Васі 400 аматорських боїв і це дуже багато. Він з дитинства в боксі, і зараз у нього вже швидкість не та, ноги не ті, він досяг багато чого в боксі, але те, що він не став абсолютним чемпіоном світу в боксі -це не біда. Він ставав чемпіоном світу за трьома провідними версіями. Він хотів зібрати усі рекорди світу, але такого не буває. Я поважаю його як бійця, я приходив на всі його бої і підтримував його і рівнявся на нього», - сказав Редкач.

Володимир Клепач Джерело: Allboxing.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:01 3

Між двома боксерами відбувся короткий діалог

Коментарі