Турне по Канаді та Універсіада. Плани збірної України з хокею

У команди будуть цікаві протистояння

Збірна України з хокею найближчим часом вирушить у турне Канадою, де в рамках підготовки до січневої Універсіади зіграє чотири контрольні матчі.

Далі команда Вадима Шахрайчука з хокеїстами не старше 25 років братиме участь в Універсіаді у США.

«Позитив у тому, що досвід гри з північноамериканськими командами отримають інші хокеїсти. Завдяки партнерським стосункам з Федерацією хокею Канади і Канадським друзями українського хокею отримаємо унікальну нагоду зіграти з університетськими командами з батьківщини нашого виду спорту. Тур Канадою стане гарним прологом до виступу в Універсіаді. Чотири матчі проти університетських команд дозволять ліпше пристосуватися до специфіки маленьких майданчиків, контактнішій і швидшій грі, ніж та, до якої наші хокеїсти звикли у внутрішньому чемпіонаті. Крім того, ці два тижні дозволять акліматизуватися і призвичаїтися до нових часових поясів».

«Зробимо все від нас залежне, щоб представити країну на таких змаганнях найдостойніше. Щось суттєвіше зможу сказати вже в ході канадського турне, коли побачимо, на що здатні в тих умовах ми і коли стануть відомими склади суперників. Наразі маємо словесні розвіддані від наших північноамериканських представників», - розповів Шахрайчук.

Українська команда зіграє у групі проти збірних Канади, Чехії, Швеції, Японії та Латвії. У плей-оф вийдуть топ-4 команди.

Іван Зінченко Джерело: ФХУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 30

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років