Леонід КУЧУК: «Незадоволений сезоном Руха, не найкращі враження»

Команда не входить до топ-10

Наставник «Руха» Леонід Кучук оцінив першу частину сезону УПЛ. Команда завершила рік на 12-й позиції чемпіонату України, набравши 14 очок у 14-ти турах.

- Враження дуже неоднозначні. Можу навіть сказати, що я незадоволений. Аналізуючи сам чемпіонат, як ми рухалися в ньому, в яких матчах чи навіть таймах ми провалювалися, роблю висновок, що занадто багато ми втрачали очок. Нам забивали голи на останніх секундах матчів, не те, що хвилинах. Ми дуже часто грали в меншості. Тому враження не є позитивними.

Хоча те, що в нас було в останніх турах, коли на перший план виходили молоді футболісти з U-19, дає надію, що вони будуть зростати, розвиватися та допомагати «Руху» й усьому українському футболу прогресувати.

Цей чемпіонат виходить специфічним. Багато матчів проходять на тлі повітряних тривог. Вже в першому турі проти «Металіста» довелося багато разів іти в укриття. Це значно ускладнює весь процес, до цього важко звикнути під час підготовки до поєдинків.

До того ж, у нас помилки допускали досвідчені гравці, при цьому помилки дитячі, необґрунтовані, психологічні, коли психологія футболіста в матчі не дозволяє йому тримати гру під контролем. У таких випадках гравець відволікається і помиляється по-дитячому.

Друга частина сезону? Час покаже. Дай Боже, щоби закінчилася ця дурна війна, яку організували дурні, які вирішили, що вони найправильніші. Тому - не знаю… Дай Боже, щоби чемпіонат України з футболу тривав, щоби нові футболісти виховувалися, не бігали в укриття, щоби воїни ЗСУ поверталися додому живими. Ніхто не може спрогнозувати, яким буде «Рух», яким буде його результат. Дай Боже, щоби не було війни…

Іван Зінченко Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу