«Найкращі гравці». Лідер британського тенісу підтримав гравців із рф

Кемерон Норрі не проти участі росіян та білорусів на Вімблдоні

Перша ракетка Великобританії Кемерон Норрі не проти повернення гравців з росії та білорусі на Вімблдон у наступному сезоні:

«Для мене головне, щоб грали найкращі гравці у світі. Я відчував, що минулий рік був важким для цих хлопців, особливо для Данііла Медведєва та Андрєя Рубльова, які мали шанси виграти Вімблдон. Тим більше, я знаю, як багато ці хлопці пожертвували у своїй кар'єрі, і їх цілі, очевидно, дуже високі - вигравати турніри Grand Slam. Тож мені справді було шкода цих хлопців.

Щодо мене, то я зосереджуся на своїх справах і продовжу вдосконалюватися. Цього року, на Вімблдоні, мене був відмінний результат, і я сподіваюся повторити його наступного року і набрати якісь окуляри».

Російських та білоруських гравців було відсторонено від Вімблдону через повномасштабне вторгнення росії в Україну, внаслідок чого АТР позбавила турнір рейтингових очок. Сам Норрі дійшов цього сезону до півфіналу на цих змаганнях.

До речі, нещодавно стало відомо, що ATP вимагає від британського тенісу 1 мільйон доларів штрафу через бан росіян та білорусів.

Данііл Агарков Джерело: France24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 17:00 120

На українську збірну чекають три контрольні зустрічі

Коментарі