АНТОНОВ: «Справа Павелка – вершина айсбергу. Це ганьба для нашої країни»

Колишній гендиректор «Олімпіка» розповів про судовий процес довкола УАФ

Колишній генеральний директор донецького клубу «Олімпік» Олексій Антонов розповів, чому виник судовий процес навколо керівників УАФ - Андрія Павелка та Юрія Запісоцького:

«Тут треба міркувати виважено. Те, що відбувається в УАФ, є ганьба для нашої країни. Ми завжди знали, що там не все рівно, починаючи від космічних зарплат людей, наближених до Андрія Васильовича.

Візьміть той самий дитячий футбол, жіночий футбол... На дитячий футбол виділялися мізерні копійки. Жіночий футбол, як важка ноша, лягла на плечі клубів Прем'єр-ліги. Але чомусь не на УАФ. А де завод із виготовлення штучних газонів? Там і нині… Від початку безграмотно побудована політика УАФ призвела до того, що на сьогодні є у нашому футболі загалом.

Це все наростало і, рано чи пізно, мало розсипатися. Я думаю, що це лише вершина айсбергу. Якщо компетентні органи копатимуть глибше, то накопають таке, що навіть страшно озвучувати. Ми довго боролися зі свавіллям в УАФ, а результатом стало довічне усунення від футболу Влада Гельзіна. Футбольний клуб «Олімпік» через це і закінчив своє існування.

Щось на адресу УАФ казати вже не хочеться, адже після бійки кулаками не махають. Нехай з ними розбираються ті, кому належить. Там твориться беззаконня».

Микола Степанюк Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 133

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

Коментарі