Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Мессі для мене – те саме, що й Марадона»

Аргентинський фахівець – про значущість співвітчизника

Ексголовний тренер «ПСЖ» та «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно дав порівняльну характеристику Ліонелю Мессі та легендарному колишньому капітанові аргентинської збірної Дієго Марадоні.

«Я знаю, як це - керувати Мессі, він був у мене минулого сезону у «ПСЖ». Він уособлював для мене те саме, що й Марадона. Ви захоплюєтеся ним на відстані і думаєте, що він найкращий гравець у світі. Він відноситься до того типу гравців, які, коли грають у футбол, викликають у вас усмішку та почуття гордості. Ви можете назвати його особливим, надлюдиною або супергравцем. І коли ви зустрічаєте таких гравців як Марадона, ви можете тільки захоплюватися ними. Так що Мессі - гравець, який знає все.

Він має здатність точно розуміти, що відбувається на полі і що від нього потрібно команді. І якщо він у вас є, як і у випадку з Марадоною, ви повинні насолоджуватися цим. Бачити його там, що тренується з тобою 90 хвилин або дві години, це неймовірно», - заявив Почеттіно.

Як відомо, у неділю, 18 грудня, збірна Аргентини із Ліонелем Мессі зіграє у фіналі ЧС-2022 проти команди Франції. Гра розпочнеться о 17:00 за Києвом.

Раніше Почеттіно порівняв Мбаппе із легендарним бразильцем Роналдо.

Юрій Остроумов Джерело: The Athletic
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 червня 2024, 15:30 0

Перед матчем між Польщею та Нідерландами неспокійно