Дмитро ГОРДОН – Олександру Поворознюку: «Ти повинен відповідати за «базар»

Президент «Інгульця» назвав журналіста агентом ФСБ

Український журналіст Дмитро Гордон відреагував на слова президента футбольного клубу «Інгулець» Олександра Поворознюка, який назвав його «агентом ФСБ»:

«Багато хто хоче зайняти нішу епатажної людини. Вона завжди, звісно, популярна. Не лише у росії. У нас в Україні також є люди, які хочуть виділятися та виділяти. Мені вчора надіслали відео з Поворознюком. Це дуже кумедна фігура. Така жирна, відбита свиня… Хоча це, мабуть, я погано сказав, бо ображаю свиней. Скажімо, жаба. Він належить до категорії людей, які думають зробити собі імідж на почорнінні популярних людей.

Це опудало повторило наративи російської пропаганди. Російська пропаганда вже не знає, що робити, як заткнути рота Гордону.

Я кілька разів казав: «Хлопці, я не маю не те що в москві, в росії взагалі ні нерухомості, ні бізнесу. Нічого! Ні й не було. Ні на кого із моїх родичів нічого не записано». Зрештою я говорю росіянам, керівництву росії: «Якщо є щось, то заберіть!» Скажіть: «Ось ми забрали!». І ця жирна, тупа, тупоголова жаба, на прізвище Поворознюк, повторює наративи російської пропаганди.

Ти ж чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності та сидів. Тобто ти розумієш, що за законами місць, де ти знаходився, ти маєш відповідати за «базар». Ти маєш доводити те, що говориш. Тому я закликаю тебе обґрунтувати те, що ти сказав, а якщо не зможеш обґрунтувати, попросити вибачення. А якщо не зможеш попросити вибачення, якщо не буде сил, то я тобі присвячу час. Зіпсую тобі репутацію і зіпсую життя. Тому що так просто твоїм брудним та тупим ротом вимовляти такі речі я тобі не дозволю».

Раніше Поворознюк також назвав власника «Руху» Григорія Козловського мишею.

Данііл Агарков Джерело: Гордон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 09:01 21

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі