МЕССІ: «Аргентина знову у фіналі чемпіонату світу. Насолоджуйтесь!»

Форвард збірної Аргентини прокоментував перемогу в півфіналі ЧС-2022

Форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі прокоментував перемогу у півфіналі ЧС-2022 над командою Хорватії (3:0):

«Я не знаю, чи найкращий це чемпіонат світу для мене чи ні. Я насолоджуюся цим турніром. Ми були впевнені, що наша команда впорається. Ми просили людей повірити у нас.

Ми знали, що не є головними кандидатами на перемогу, але не збираємось нікому нічого віддавати. Ми показували це матч за матчем.

Ми пройшли через складні ситуації, але були й дуже добрі моменти. Сьогодні ми переживаємо щось захоплююче. Я насолоджуюсь усіма цими людьми, всіма аргентинцями. Це божевілля.

Я відчуваю багато емоцій. Бачити команду як сім'ю протягом усього чемпіонату світу було чимось неймовірним. Ми чекаємо на останню гру, чого й хотіли. Аргентина знову у фіналі чемпіонату світу. Насолоджуйтесь!»

У півфінальному матчі ЧС-2022 Аргентина впевнено перемогла Хорватію з рахунком 3:0 та вийшла у фінал. Рахунок відкрив Ліонель Мессі з пенальті (34 хв), а потім дубль оформив Хуліан Альварес (39, 69 хв).

Найкращим гравцем матчу названо Ліонель Мессі, у якого в активі за вечір 1 гол та 1 асист. У фіналі Аргентина зіграє проти переможця іншого півфіналу, у якому 14 грудня зіграють Франція та Марокко.

Микола Степанюк Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 28

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19