Стурла ЛЕГРЕЙД: «У мене хороша серія фінішів на подіумі»

Норвезький біатлоніст – про чергове потрапляння до трійки призерів

Біатлоніст збірної Норвегії Стурла Легрейд прокоментував завоювання срібної медалі у гонці переслідування на другому етапі Кубка світу в австрійському Гохфільцені.

«Сьогодні я стартував з доволі великим відставанням від лідера, тому біг у своєму темпі, зберігав сили, щоб прискоритися, коли буде реальний шанс на боротьбу. Радий, що зміг втримати Жаклена позаду. Стрільба сьогодні була не найкращою - 2 промахи на стійці.

Але я працював на вогневих вже значно краще, тримав ритм та був впевнений у кожному пострілі. Мені вдалося навіть тиснути на Емільєна - мого головного суперника сьогодні.

Після перших двох вогневих рубежів відставання до Йоганнеса скоротилося до 25 секунд, тоді у мене з'явилася маленька надія на боротьбу за перемогу. Але потім я припустився промахів, а він працював чисто, тож розрив між нами знову виріс майже до хвилини.

З того моменту я зосередився на боротьбі за друге місце. У мене гарна серія фінішів на подіумі вже протягом двох етапів Кубка світу і, сподіваюсь, зможу продовжити її в Ансі», - сказав Легрейд.

Денис Шаховець Джерело: IBU
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»