ВІДЕО. Федерер розповів, як жінка-сек'юріті не пустила його на Вімблдон

Швейцарський тенісист вигравав Вімблдонський турнір аж 8 разів

Швейцарський тенісист Роджер Федерер розповів, як його не пустили на Вімблдон, який він вигравав 8 разів:

«Це було близько двох тижнів тому. Я був у Токіо на спонсорському заході, а потім вирушив до Лондона до лікаря, щоб почути ще одну думку про свої коліна. І я не хотів повідомляти керівництву Вімблдону, що приїду, та й не знав, чи буде час. З лікарем усе обговорили швидко. Дивлюся на годинник і розумію, що є пару годин вільного часу.

Я під'їхав до входу для глядачів, сказав Северину [тренеру], що швиденько зайду та повернуся. А потім… у мене не вийшло! Там стояла жінка-сек'юріті. Я: «Привіт! Як я можу пройти всередину? А вона мені: «У вас є членська картка?» І я такий: е-е-е… а таке буває? Просто коли ти виграєш Вімблдон, ти автоматично стаєш членом клубу. Ну, і я відповідаю: «Чесно, нічого не знаю про картки. Може, вдома десь, а я просто подорожую. Але взагалі я в клубі і хотів би дізнатися, як потрапити всередину?» А вона мені: «Ну ви повинні це підтвердити».

Окей, мені попався міцний горішок. Я продовжую: «Зазвичай я тут граю і тому заходжу з іншого входу. А поза турніром я тут вперше. І просто хочу дізнатися, як пройти». А вона в ніяку, я вже панікую! І я переходжу на крайні заходи, сам не вірю, що говорю таке, і видаю: «Ну, знаєте, я вісім разів вигравав цей турнір! Будь ласка, повірте!» Але вона не пустила, і я повернувся до машини. Тренер поцікавився, як усе минуло, я відрізав: «Не питай!»

Я вирішив обійти пішки будинок і знайти ще вхід. А тут випадковий перехожий: «Не можу повірити! Це Федерер! Чи можна фото?» І всі охоронці, що були поряд: «Та це ж Федерер! Що ви тут робите? Проходьте!» Я нарешті пробрався всередину, поспілкувався з усіма, ми попили чаю. Я ще думав помахати тій дамі, будучи вже всередині клубу, але не став!»

ВІДЕО. Федерер розповів, як жінка-сек'юріті не пустила його на Вімблдон

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 14:28 2

Матч відбудеться 30 квітня о 22:00