СИДОРОВ: «Багато людей у світі починають забувати про те, що війна триває»

Захисник «Прометея» та збірної України – про війну в Україні

Захисник «Прометея» та збірної України Ілля Сидоров подякував французському клубу «Бург» за ініціативу збирати гуманітарну допомогу для українців.

«Багато людей у світі починають забувати про те, що війна триває. Протягом дев'яти з половиною місяців в Україні щодня гинуть люди. Тільки учора росіяни випустили понад 70 ракет з метою знищити нашу енергетичну інфраструктуру. Вони намагаються занурити нашу країну в тотальний блек-аут. Ви знаєте, що зима в Україні сувора, нині мінус 5-7 градусів. Люди сидять без електроенергії по 16-18 годин. Тому підтримка і допомога дуже важливі.

Наш ворог убиває вільних людей, які просто хочуть жити в незалежній країні, вести своїх дітей до школи, просто жити, радіти життю. Нас прийшли убивати тільки через те, що ми хочемо таких звичайних речей. Сьогодні великий день для нашої країни - День Збройних Сил України. Близькі люди моїх партнерів по команді нині боронять нашу землю - у когось батько, у когось брат, у когось найближчий друг. Тому хочу ще раз подякувати вам за те, що привертаєте увагу, сприяєте тому, щоб світ почув нас, наш заклик до світу об'єднати зусилля задля припинення цієї війни», - сказав Сидоров.

Сергій Циба Джерело: БК Прометей
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії