Президент WBC: «Шкода, що кут Чісори не зупинив поєдинок раніше»

Мауріс Сулейман впевнений, що бій був хорошим, але Дерек отримав занадто багато шкоди

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман оцінив бій між володарем титулу WBC надважкої ваги Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та Дереком Чісорою (33-13, 23 КО).

«Дерек Чісора довів, що він цікавий уболівальникам. Це боксер світового рівня, він увійшов до рейтингу WBC після перемоги над Пулєвим. Тайсон Ф'юрі підійшов до цього поєдинку після двох боїв з Вайлдером та обов'язкового захисту з Вайтом. То чому б не побитися з Чісорою? Він заслужив на добровільний захист. Ф'юрі намагався цього вечора побитися з Джошуа та Усиком, але вони були недоступні. Тож це було правильно.

І Чісора видав гарний бій. Він був конкурентним, постійно намагався перемогти. Мені шкода, що кут Чісори не зупинив поєдинок раніше. Він отримав додаткову шкоду, яку не повинен був отримувати. Слава богу, з ним все гаразд», - сказав Сулейман в інтерв'ю ютуб-каналу iFL TV.

Бій Ф'юрі - Чісора відбувся 3 грудня у Лондоні. Рефері зупинив поєдинок наприкінці 10-го раунду, Тайсон втретє в кар'єрі здолав Чісору.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 1

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі