ДЕШАМ: «Ланцюжок Кунде? Йому пощастило, що він не стояв переді мною»

Жуль Кунде розпочав матч з ланцюжком на шиї й грав з ним більшу частину тайму

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам після перемоги над командою Польщі (3:1) у 1/8 фіналу ЧС-2022 відповів на запитання щодо золотого ланцюжка, який Жуль Кунде носив під час гри більшу частину першого тайму.

Дешам був розчарований тим, що гравець «Барселони» не зняв ланцюжка до початку матчу, і вказав на правила, що забороняють аксесуари. Наставник збірної Франції додав, що Кунде також носить ланцюжок на тренуваннях і вважає це забобонами:

«Я навіть сказав йому: тобі пощастило, що ти не переді мною. Суддя сказав нам, що як тільки гра буде зупинена… Гравцям не дозволяється носити браслет чи намисто. Не можна також носити годинник або сонцезахисні окуляри. Це не дозволено. Я думав, що Жуль зняв її, але, виявилося, це було не так. Це наша вина».

Жуль Кунде розпочав матч із ланцюжком на шиї та грав із ним, перш ніж помічник судді повідомив йому, що так робити не можна і змусив захисника зняти заборонені на футбольному полі атрибути. Кунде відіграв частину матчу, а на 90+2 хвилині його замінив Аксель Дісасі.

Микола Степанюк Джерело: Get French Football News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 08:26 12

Іван абсолютно нічого не показав і програв Батиржану Джукембаєву технічним нокаутом