Юрій ВЕРНИДУБ: «Кривбас – команда Зеленського? Нехай говорять»

Тренер не впевнений, що президент має час на футбол

Наставник ФК «Кривбас» Юрій Вернидуб, який після початку повномасштабного вторгнення росії пішов служити до лав ЗСУ, розповів про те, як повернувся до тренерської роботи і про те, що команду вважають «президентською», оскільки Володимир Зеленський родом з Кривого Рогу.

«Не розраховував, що повернусь до праці тренером. На той час я служив у ЗСУ. Але президент «Кривбасу» Костянтин Караманіц запропонував прийняти команду. Він дуже допоміг нам, нашому бойовому підрозділу, допоміг так, як ніхто інший. Тільки він. У мене були друзі, небідні люди, але вони якось десь кудись одразу поділись. Так, я зараз працюю у футболі, але кожен день думаю про своїх побратимів та допомагаю їм, чим можу.

Треба пережити це. Впевнений на сто відсотків, що перемога буде за нами. Адже розумію, з ким ми воюємо. Це хворі люди, які не мають мізків. А те, що «Кривбас» - команда президента… Всі так говорять. Хай говорять, дай Бог. Хай так думають. А ми будемо просто виконувати свою роботу та радувати того ж президента України.

Чесно кажучи, я не знаю, чи цікавиться він нашими результатами. Думаю, він переживає за «Кривбас». Хочеться, щоб він у цей нелегкий час, а роботи у нього дуже багато, в душі чомусь порадів та мав якісь хвилини, щоб відволіктись», - сказав Вернидуб.

Іван Зінченко Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі