Кандидатуру Шевченка офіційно висунули на пост президента УАФ

20 грудня все ж таки збираються провести вибори

Запорізька обласна асоціація футболу в особі її голови, одіозного екс-«регіонала» Віктора Межейка висунула кандидатуру Андрія Шевченка на крісло президента УАФ. Про це повідомляє спортивний журналіст Ігор Бурбас.

За словами Бурбаса, відповідну заяву Межейко писав у кабінеті Губернатора Запорізької Облдержадміністрації і за присутності очільника служби безпеки регіону.

Також за інформацією журналіста президента УАФ все-таки збираються обирати 20-го грудня, а сам Шевченко не в захваті, що на посаду його просувають, нехтуючи законами.

«Не менш важливий нюанс, який не варто впускати. Шевченко є резидентом Великої Британії, а цей статус зобов'язує його перебувати у цій країні мінімум 183 дні з 365 у календарному році. Керувати українським футболом дистанційно це не діло, тому на двох стільцях теж не всидиш. Тут або резидентом залишатись і забути про президентство, або навпаки. Цікаво, що обере Шевченко?», - пише Бурбас.

Як відомо, днями Печерський суд Києва обрав діючому президенту УАФ Андрію Павелку запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці з можливістю внесення 9 мільйонів 880 тисяч гривень застави. Заставу за футбольного чиновника вже внесено.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 82

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають

Коментарі