Польща – Аргентина. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Вирішальний матч для Мессі та компанії

У середу, 30 листопада, відбудеться матч 3-го туру ЧС-2022 у групі С між збірними Польщі та Аргентини. Гра пройде на стадіоні «974» у місті Доха. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Аргентина


Для Ліонеля Мессі цей матч, можливо, стане останнім у футболці збірної Аргентини. Після надзвичайно важливої ​​перемоги над Мексикою Аргентина зберегла шанси на плей-оф. Але, знову ж таки, тепер потрібно перемагати Польщу, яка є лідером квартету. Навіть за нічиєї аргентинці можуть опинитися повз 1/8 фіналу, адже, будемо чесними, Мексика зобов'язана перемагати Саудівську Аравію. Знову складнощі, знову проблеми, але саме тому ця зустріч буде цікавою, а не лише тому, що гратиме один із найкращих гравців в історії.

Потрібно розуміти, що Аргентина обіграла Мексику завдяки дальнім ударам, індивідуальній майстерності Мессі, а не ідеально злагодженій командній гри. Проблеми із завершенням є, особливо у центральних форвардів. За фактом, гра проходить не через них, а то й зовсім без їхньої участі. У сучасному футболі, особливо на рівні збірних, без хороших нападників складно, але як кажуть: «складно, але можна». Мессі може самостійно вирішити результат зустрічі, та й Ді Марія з Енцо Фернандесом далеко не промахи, особливо другий, судячи з гри з мексиканцями.

Польща

Польща має завдання набагато простіше. Нічиї буде достатньо, щоб зіграти у плей-оф турніру. Але хіба поляки гратимуть на утримання нічиї з перших секунд? Не забуваємо про топового форварда Роберта Левандовськи і про Зелінськи з Міліком, які пройшли через вогонь і воду в Серії А. У захисті є проблеми, старий Глік і юний Ківіор не вселяють великої довіри, але Щенсни стоїть у воротах досить впевнено.

З Мексикою зіграли погано, з Саудівською Аравією посередньо, проте це не заважає полякам займати перше місце в групі з 4 очками. Якщо Аргентина має проблеми з центральним форвардом, то у Польщі таких проблем немає. Але через фланги, як Аргентина, вони не грають - атака будується просто інакше. Швидше за все, поляки будуть розуміти, що вони гратимуть другим номером, але те, що у них будуть гольові моменти - це 100%.

Орієнтовні склади

Польща: Щенсни - Глік, Берешинськи, Кеш, Ківіор - Крихов'як, Білик - Франківськи, Зелінськи, Мілік - Левандовськи

Аргентина: Еміліано Мартінес - Акуна, Л. Мартінес, Отаменді, Монтіель - Макаллістер, Родрігес, Де Пауль, Ді Марія - Мартінес, Мессі


Прогноз


Польща далеко не промах. Звичайно, Аргентина фаворит, але давно аргентинці нікого не громили на міжнародній арені. Нашим прогнозом на матч буде фора Польщі +1,5 за коефіцієнт 1,60.

  • 8.80
  • 4.40
  • 1.46
Сделать ставку Зробити ставку
  • 8.00
  • 1.50
  • 1.45
Сделать ставку Зробити ставку
  • 8.50
  • 4.50
  • 1.46
Сделать ставку Зробити ставку
Польща - Аргентина
Доха. Стадіон «974». 21:00
ПОЛЬЩА - АРГЕНТИНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:51 18

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі