Ентоні ДЖОШУА: «Бажаю удачі Чісорі в бою з Ф'юрі»

Ей Джей упевнений, що це буде непростий бій для чемпіона

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) поділився очікуваннями від третього бою між Дереком Чісорою (33-12, 23 KO) та чемпіоном світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 КО.

«В особі Чісори у нас є людина, яка добре себе реалізувала, виступала на всіх рівнях у кількох епохах і залишалася на слуху. Він бився з найкращими, легко справлявся з рештою. Я пишаюсь ним. Чісора битиметься за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Це нелегке завдання, не черговий день на роботі, а титульний бій у хевівейті, тому я бажаю йому удачі.

Тайсон Ф'юрі захищає свій титул у надважкій вазі. Можливо, люди думають, що Ф'юрі - перший номер у хевівейті, і це буде легко для нього. Але йому потрібно поставитись до цього бою дуже серйозно, бо це історія. Він захищає один із найпрестижніших поясів в історії надважкої ваги, і я бажаю їм обом удачі», - сказав Джошуа

Третій бій між Чісорою та Ф'юрі відбудеться 3 грудня на стадіоні «Тоттенхем Хотспур». У перших двох перемогу здобув Тайсон.

Володимир Клепач Джерело: Boxing247
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі