Бельгія – Марокко. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Для виходу в плей-оф бельгійцям достатньо виграти один матч із двох, що залишилися у груповому етапі

У неділю, 27 листопада, у Досі на стадіоні «Ель-Тумама» відбудеться матч другого туру групового раунду чемпіонату світу 2022, в якому зіграють національні збірні Бельгії та Марокко. Стартовий свисток пролунає о 15:00.

Бельгія

Команда Роберто Мартінеса, хоч і займає другий рядок у рейтингу ФІФА, проте виграти хоча б один трофей поки що так і не може. Практично в кожному турнірі останніх років 10 бельгійці є одними з головних претендентів на перемогу, але поки що їхній максимум - третє місце на чемпіонаті світу 2018 року.

Ймовірно, це останній шанс для золотого покоління «червоних дияволів» виграти Мундіаль, тому вони, безумовно, докладуть максимум зусиль для того, щоб нарешті підняти над головою найпрестижніший трофей. У стартовому турі бельгійці мінімально обіграли Канаду (1:0) і тепер їм для виходу в 1/8 фіналу достатньо виграти один із двох матчів, що залишилися в групі.

Марокко

«Атлаські леви» вп'яте в історії грають у фінальній стадії чемпіонату світу. Головним досягненням марокканців є 1/8 фіналу в 1986-му, а чотири роки тому вони завершили боротьбу вже після стадії групового раунду. А все тому, що на ЧС-2018 збірна Марокко потрапила до групи, з якої було дуже складно вийти - суперниками африканців були Португалія та Іспанія.

Два європейські важковаговики та збірна Ірану виявилися надто складними опонентами для марокканців, яким у тій кампанії вдалося набрати лише одне очко. Стільки ж балів команда Валіда Реграгі набрала на старті нинішнього Мундіалю, зігравши нічию з Хорватією (0:0). Той матч показав, що збірній Марокко цілком під силу боротися за вихід у плей-оф.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Бельгія у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.97 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

Бельгія: Куртуа - Алдервейрелд, Дебаст, Вертонген, Меньє, Кастань, Вітцель, Де Брюйне, Азар, Бога, Батшуаї.

Марокко: Буну - Хакімі, Мазрауї, Саїсс, Амрабат, Зієш, Оунахі, Буфаль, Аріт, Амдалла, Ен Несірі.

27 листопада, неділя

Бельгія - Марокко
Доха. Стадіон «Ель-Тумама». 15:00
БЕЛЬГІЯ - МАРОККО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1.97
  • 3.50
  • 4.06
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 18:31 0

Тібо потрапив у заявку королівського клубу, але їде до Німеччини просто підтримати команду