Бельгія – Канада. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Останній шанс золотого покоління «червоних дияволів»

У середу, 23 листопада, в Ер-Раяні на стадіоні «Ахмед бін Алі» відбудеться матч першого туру групового раунду чемпіонату світу 2022, в якому зіграють національні збірні Бельгії та Канади. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.

Бельгія

Команда Роберто Мартінеса, хоч і займає другий рядок у рейтингу ФІФА, проте виграти хоча б один трофей поки що так і не може. Практично в кожному турнірі за останні років 10 бельгійці є одними з головних претендентів на перемогу, але поки що їхній максимум - третє місце на чемпіонаті світу 2018 року.

Ймовірно, це останній шанс для золотого покоління «червоних дияволів» виграти Мундіаль, тож вони, безумовно, докладуть максимум зусиль для того, щоб нарешті підняти над головою найпрестижніший трофей. Група, в якій окрім Канади їм належить зіграти з Марокко та Хорватією, досить непроста, проте підопічних Мартінеса вважають у ній явним фаворитом.

Канада

«Червоні» лише вдруге в історії зіграють на чемпіонаті світу. Вперше вони були представлені у фінальній частині Мундіалю у 1986 році, але внести той досвід собі в актив вони навряд чи можуть. Виступ на груповому раунді вийшов повністю провальним: три поразки у трьох поєдинках та жодного забитого м'яча.

Потім було вісім невдалих спроб подолати бар'єр кваліфікації. Натомість у Золотому кубку КОНКАКАФ Канада стала чемпіоном у 2000-му році, а у розіграші 2021 року дійшла до півфіналу. У складі команди Джона Гердмана чимало футболістів, які грають на найвищому рівні в Європі. Альфонсо Девіса та Джонатана Девіда Transfermarkt оцінює божевільними грошима - 70 млн євро та 45 млн євро відповідно. Тож, незважаючи на статус аутсайдера, скидати Канаду з рахунків не варто.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Бельгія у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.51 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

Бельгія: Куртуа - Вертонген, Алдервейрелд, Дендонкер, Карраско, Вітсель, Тілеманс, Меньє, Де Брюйне, Азар, Батшуаї.

Канада: Борян - Джонстон, Віторія, Міллер, Б'юкенен, Гатчінсон, Еуштакіу, Девіс, Бучанан, Девід, Ларін.

23 листопада, середа

Бельгія - Канада
Ер-Раян. Стадіон «Ахмед бін Алі». 21:00
БЕЛЬГІЯ - КАНАДА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1.51
  • 4.50
  • 6.60
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі