Артем ДОВБИК: «Чи може Дніпро-1 розраховувати на мене далі? Подивимося»

Форвард не готовий гарантувати, що залишиться у команді до кінця сезону

Форвард «Дніпра-1» Артем Довбик оцінив перемогу над «Шахтарем» 2:1 у матчі УПЛ, а також не зміг підтвердити, що залишиться в команді до кінця сезону.

- Ваша команда показала неймовірний характер. Що відчуваєте, коли забиваєте переможний м'яч в такому важливому поєдинку?

- Сьогодні команда зіграла один зі своїх найкращих матчів. Ми проявили характер. Незважаючи на кадрові втрати, зіграли дуже якісний матч, і я хочу віддати належне усім хлопцям. А моя справа - забивати голи та приносити перемогу команді.

- Як вдалося зібратися після пропущеного м'яча?

- Ми відчували, що в першому таймі в нас було багато моментів, але м'яч не ліз у ворота. Пропустили необов'язковий гол, але не пали духом, можна так сказати. Гол Піхальонка надав нам ще сил.

- Після перемоги над «Шахтарем» вже можете зазіхнути на перше історичне чемпіонство?

- В нас ще дві гри попереду цього року, і треба на них налаштовуватися. Дійсно, таке є в думках кожного гравця, але нам потрібно підсилюватися. Випало багато гравців, і якби в нас була довша лавка, було б не настільки тяжко.

- У другому колі можна на вас розраховувати у «Дніпрі-1»?

- Подивимось. Попереду ще багато матчів. Чемпіонство, як показує практика, виграється не в таких матчах, тому маємо налаштовуватись на кожну гру.

Іван Зінченко Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі