Катар – Еквадор. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Поєдинок-відкриття Мундіалю-2022

У неділю, 20 листопада, в Ель-Хаурі на стадіоні «Аль-Байт» відбудеться матч-відкриття чемпіонату світу 2022, в якому збірна Катару прийматиме національну команду Еквадору. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за Києвом.

Катар

Для «Бордових» цей Мундіаль стане дебютним, оскільки раніше їхні спроби подолати рубіж кваліфікації не закінчилися успіхом. І якби Катар не став країною-господаркою, цю збірну у фінальній частині найпрестижнішого футбольного турніру ми могли б побачити дуже не скоро.

З іншого боку, збірна Катару є чинним чемпіоном Азії. У 2019 році команда під керівництвом Фелікса Санчеса Баса несподівано стала найкращою на головному форумі континенту. У фінальному матчі катарцям удалося перемогти збірну Японії з рахунком 3:1. Цікаво, що попередні участі Катару в Кубку Азії завершувалися у кращому разі на стадії 1/4 фіналу.

Варто зазначити, що Катар є єдиним дебютантом чемпіонатів світу на першості 2022 року. Очевидно, що на своїй території Катар намагатиметься уникнути долі збірної ПАР, яка у 2010 році стала єдиною за всю історію проведення Мундіалів господаркою, яка не змогла вийти з групи у плей-оф у рамках фінальної стадії.

Еквадор

Збірна Еквадору лише вчетверте в історії зіграє на чемпіонаті світу. Дебют «триколору» відбувся у 2002 році, коли вони, як і у 2014-му, не змогли вийти з групи, а ось у 2006-му еквадорці завершили виступ на стадії 1/8 фіналу, що і є їхнім найвищим досягненням у фінальних частинах мундіалей.

У південноамериканському відборі на ЧС-2022 еквадорці здивували багатьох, зумівши посісти четверте місце і вийти на турнір у Катарі. При цьому, «триколор» обійшов куди більш статусні команди як Чилі, Парагвай та Колумбія. Нинішня збірна Еквадору - досить молода та амбітна команда, низка футболістів якої вже має досвід виступів у солідних європейських чемпіонатах та єврокубках.

В Еквадорі в цілому позитивно сприйняли жеребкування групової стадії чемпіонату світу, за підсумками якого суперниками південноамериканців крім Катару стануть Сенегал та Нідерланди. Перші дві команди однозначно не будуть явними фаворитами у боротьбі з еквадорцями, а тому на нас однозначно очікує цікава боротьба за другу путівку до плей-оф. Якщо, звичайно, Нідерланди не почнуть дивувати вже на такій ранній стадії змагання…

Орієнтовні склади

Катар: Аль-Шеб - Аль-Раві, Хухі, Хассан, Ро-Ро, Ахмед, Хатем, Будіаф, Аль-Хайдос, Афіф, Алі.

Еквадор: Домінгес - Пресіад, Еступіньян, Торрес, Інкапіе, Мендес, Сифуентес, Кайседо, Мена, Ібарра, Валенсія.

  • 3.25
  • 3.10
  • 2.48
Зробити ставку Зробити ставку
  • 3.26
  • 3.20
  • 2.52
Зробити ставку Зробити ставку
  • 3.26
  • 3.15
  • 2.50
Зробити ставку Зробити ставку

20 листопада, неділя

Катар - Еквадор
Ель-Хаур. Стадіон «Аль-Байт». 18:00
КАТАР - ЕКВАДОР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:0
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 08:15 0

Іспанець – про спадщину Ліонеля Мессі

Коментарі