Екс-капітан Челсі завершив кар'єру. У складі синіх він двічі виграв АПЛ

Гарі Кехілл опублікував прощальний пост у своєму Instagram

Екс-капітан «Челсі» та збірної Англії Гарі Кехілл оголосив про завершення футбольної кар'єри у віці 36 років.

У складі лондонського клубу захисник двічі виграв чемпіонат Англії, Кубок Англії та Лігу Європи. У сезоні 2011/12 разом із «синіми» він став володарем Ліги чемпіонів. Загалом Кехілл провів 290 матчів за «Челсі», в яких забив 25 голів та відзначився 7 результативними передачами.

Останнім його клубом був «Борнмут», за який він відіграв 22 поєдинки. Також він виступав за «Астон Віллу», «Бернлі», «Шеффілд Юнайтед», «Болтон» та «Крістал Пелас». У складі національної збірної Англії Кехілл зумів забити 5 м'ячів у 61 зустрічі.

Також Гарі виклав прощальний пост у своєму Instagram:

«Футбол - це гра, яка принесла мені стільки задоволення та успіху! Коли я приймаю рішення повісити свої бутси на цвях, я можу впевнено сказати, що віддав усе, що в мене було. Я досяг того, про що колись мріяв: від дивовижних висот, таких як перемога в Лізі чемпіонів та Прем'єр-лізі, до привілею бути капітаном своєї країни та «Челсі».

Я також мав багато друзів у всьому футбольному світі. Я просто хочу сказати всім велике спасибі. Прийняти рішення перестати грати непросто. Я провів 20 років, тренуючись кожен день, докладаючи зусиль, щоб бути в найкращій формі, щоб допомогти командам, за які я грав, бути успішними. Я мав час розглянути варіанти, і після довгих роздумів я відчуваю, що настав час перейти до наступного етапу моєї кар'єри.

Особлива подяка моїй сім'ї, яка підтримувала мене і була поряд на кожному кроці. Тепер я маю можливість провести з ними трохи часу, чого я чекаю з нетерпінням. Але футбол завжди буде частиною того, хто я є і що я люблю, так що це лише кінець цього розділу. Для мене важливо дивитися вперед, а не назад, коли починається новий розділ мого життя».

Сьогодні, 16 листопада, також стало відомо про завершення кар'єри Доменіко Крішито.

Данііл Агарков Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A