Названо найкращого гравця та тренера жовтня в УПЛ

Підбито підсумки голосування

Українська Прем'єр-ліга оприлюднила результати голосування щодо визначення найкращого гравця та найкращого тренера національного чемпіонату за підсумками жовтня.

Як відомо, на першому етапі УПЛ провела опитування топових спортивних сайтів України, включно зі Sport.ua, після чого представила для голосування п'ятірки в кожній з номінацій.

За результатами другого раунду, в якому могли взяти участь усі любителі футболу, найкращим футболістом жовтня став нападник «Дніпра-1» Артем Довбик. Він набрав 24% голосів.

Форвард здобув перемогу у напруженому протистоянні з Андрієм Цуріковим з «Олександрії» (23,3%) та Віталієм Буяльським із «Динамо» (20%). За межами топ-3 розташувалися Максим Прядун із «Металіста» (17,4%) та Михайло Мудрик із «Шахтаря» (15,3%).

Серед тренерів перемогу здобув наставник «Зорі» Патрік ван Леувен - 36,6% голосів. За ним в опитуванні розташувалися Олександр Кучер із «Дніпра-1» (28,8%), Юрій Гура з «Олександрії» (14,2%), Ігор Йовічевіч із «Шахтаря» (12,6%) та Ярослав Вишняк із «Колоса» (7,8%).

Раніше повідомлялося, що найкращим гравцем 13-го туру УПЛ став голкіпер «Колоса» Євгеній Волинець.

Юрій Остроумов Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A