Луческу готовий піти на пенсію. Друг Мірчі назвав можливі терміни рішення

Румунський фахівець все ж таки націлений довести сезон до кінця

77-річний головний тренер «Динамо» Мірча Луческу, незважаючи на діючий контракт з киянами до літа 2024 року, серйозно замислюється про те, щоб завершити кар'єру і вийти на пенсію.

Про це румунській пресі розповів близький друг Луческу та екс-президент бухарестського «Динамо» Константін Ангелаке.

«З особистої точки зору у Мірчі Луческу все гаразд. З точки зору прогресу київське «Динамо» йде як може, у тому сенсі, що команда грає там, де може, спадкоємності бути не може, легіонери пішли, а в них залишилися лише молоді українські футболісти».

«Він сказав мені, що, можливо, цей рік буде для нього останнім, що з нього достатньо і що йому потрібно подбати про себе та відпочити, щоб знайти спокій».

«Напевно, якщо так і продовжуватиметься [збережеться невизначена ситуація, викликана війною в Україні], то взимку навряд чи, а влітку він скаже Суркісу [президенту «Динамо»]: «Сер, все це добре, але давайте зупинимося на цьому, знайдіть українця, знайдіть те, що вам потрібно, і давайте рухатись далі», - сказав Ангелаке.

Раніше у вітчизняних ЗМІ була інформація про те, що Мірча Луческу може залишити «Динамо» вже у грудні, домовившись із керівництвом «біло-синіх» про дострокове розірвання контракту.

Олексій Сливченко Джерело: Gazeta Sporturilor
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 2

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт» Франкфурт

Коментарі