Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Я вже злився з біатлоном, знаю всі його проблеми»

Кандидат у президенти ФБУ – про те, як планує розвивати свій вид спорту

Капітан чоловічої збірної України та кандидат у президенти ФБУ Дмитро Підручний розповів, чи визначив для себе напрямки розвитку біатлону на найближчі 4 роки.

«Я майже 20 років у цьому спорті, і ці роки дають про себе знати. Можна сказати, що я вже злився з біатлоном, тому знаю про всі його проблеми - від найнижчого рівня і до топ-спортсмена. У мене дружина зараз працює тренером у біатлоні.

І я бачу на її прикладі, що сьогодні проблемі ті самі, що були тоді, коли я починав займатися. На жаль, за ці 20 років мало що змінилося. Тому з весни я багато спілкувався з тренерами і суддями і знаю про їхні нарікання і про те, що їм потрібно.

Звісно, я готую програму розвитку біатлону - як я її бачу, як бачить моя команда. Ми для себе визначаємо основні цілі і пункти, над якими треба працювати першочергово, вже зараз. Щоб почати рухатися і запустити певні реформи у біатлоні і щоб він почав розвиватися.

Є пункти, які розраховані на довший період і потребують глибшого вивчення. І навіть певних змін до нормативних документів та законодавства.

До речі, вже готуються зміни, які стосуються пневматичного біатлону. Ми працюємо над кожним пунктом програми, щоб реалізувати його максимально якісно, швидко і без помилок», - розповів Підручний.

Денис Шаховець Джерело: Обозреватель
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 17

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі