Вартість впала. Маліновський – в антитопі Серії А за зниженням ціни

Нині українець оцінюється у 18 мільйонів євро

29-річний український півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський опинився в антитопі Серії А за зниженням трансферної вартості, згідно із оцінками порталу Transfermarkt.

Зокрема, вартість Маліновського з моменту останньої оцінки впала одразу на 10 мільйонів євро. Якщо раніше трансфер Руслана фахівці оцінювали у 28 мільйонів євро, то зараз - у 18 мільйонів.

Більше, ніж у Маліновського, ціна серед гравців італійської Серії А впала лише у Ромелу Лукаку з «Інтера» (з 70 до 55 мільйонів євро) та Поля Погба з «Ювентуса» (з 48 до 35 мільйонів євро).

Контракт Маліновського з «Аталантою» спливає 30 червня 2023 року, а тому вже у січні українець отримає право підписувати попередню угоду з будь-яким клубом, який у ньому зацікавлений. На даний момент, за даними ЗМІ, таким є «Тоттенхем».

Інший український легіонер у Серії А - Віктор Коваленко зі «Спеції» - також здав позиції з точки зору трансферної вартості. Нині його контракт оцінюється у 2 мільйони євро, хоча раніше був на 300 тисяч дорожчим.

Зазначимо, що найбільше додав у трансферній вартості грузинський легіонер «Наполі» Хвіча Кварацхелія - одразу на 25 мільйонів євро, із 35 до 60.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 22:31 9

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції

Коментарі