Реал – Кадіс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Мадридці мають виграти після двох матчів без перемог

У четвер, 10 листопада, у Мадриді на полі арени «Сантьяго Бернабеу», місткістю 81 044 глядача, відбудеться матч 14-го туру чемпіонату Іспанії, в якому «Реал» зіграє з «Кадісом». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:30 за київським часом.

Реад Мадрид

Команда Карло Анчелотті у турнірній таблиці іспанського чемпіонату посідає 2 місце. Вона у 13 матчах набрала 32 очки, маючи 10 перемог та 2 нічиї при 1 поразці. «Реал» на сьогодні відстає на 5 пунктів від лідируючої «Барселони». Втім, каталонці провели на одну гру більше.

Свою єдину поразку у Прімері «галактикос» пережили у попередньому турі. Вони у мадридському дербі не змогли знайти управу на «Райо Вальєкано» і поступилися з рахунком 2:3. Туром раніше «Реал» також не виграв - на своєму полі він поділив очки із «Жироною» (1:1). Таким чином, зараз хлопці Анчелотті мають серію у чемпіонаті Іспанії з двох матчів без перемог.

У поєдинку за «Реал» точно не зіграє Рюдігер. А ось поява на полі Бензема залишається під сумнівом.

Кадіс

Підопічні Серхіо Гонсалеса в таблиці іспанської Прімери розташовуються на 19 позиції. У них 11 очок після 13 зустрічей (2 перемоги, 5 нічиїх, 6 поразок).

У двох останніх матчах андалусці обходяться без поразок. 22 жовтня «Кадіс» програв на виїзді з рахунком 1:5 «Райо Вальєкано». Після цього команда обіграла вдома «Атлетіко» (3:2), а потім у гостях зіграла внічию 0:0 з «Хетафе».

У поєдинку з «Реалом» партнерам не зможуть допомогти дискваліфікований Ернандес, а також травмовані Гаррідо, Мбає, Сальдуа та Чуст Гарсія.

Орієнтовні склади

Реал: Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді, Камавінга, Тчуамені, Модріч, Вальверде, Вінісіус Жуніор, Родріго.

Кадіс: Ледесма - Арсамендія, Карселен, Кала, Еспіно, Бонгонда, Сан Еметеріо, Фернандес, Окампо, Собріно, Лосано.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.17 по лінії Parimatch.

10 листопада, четвер

Реал - Кадіс
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 22:30
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:0
  • 1.17
  • 7.60
  • 20.00
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 07:05 2

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі