Манчестер Юнайтед – Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч Кубка ліги

«Червоні дияволи» спробують реабілітуватися за фіаско у матчі АПЛ

У четвер, 10 листопада, у Манчестері на полі арени «Олд Траффорд», місткістю 74 310 глядачів, відбудеться матч 1/16 фіналу розіграшу Кубка англійської ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» з'ясує стосунки з «Астон Віллою». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Для команди Еріка тен Хага майбутня зустріч має відбутися під знаком реабілітації. 6 листопада вона у 15-му турі чемпіонату Англії здійснила візит до Бірмінгему, де зустрілася з «Астон Віллою». Для господарів поля та зустріч була історичною, адже вони вперше вийшли на поєдинок під керівництвом іспанського тренера Унаї Емері. Повернення до Англії екснаставника «Арсеналу» гравці «Астон Вілли» не зіпсували - вони обіграли «Ман Юнайтед» з рахунком 3:1.

Раніше цього сезону у розіграші Кубка англійської ліги «червоні дияволи» ще не грали. Гра з «Віллою» буде для них прем'єрною у турнірі.

Не зайвим буде згадати, що у таблиці англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед» зараз посідає 5 місце. У 13 матчах він набрав 23 очки (7 перемог, 2 нічиї, 4 поразки). Від «Арсеналу», що одноосібно лідирує, манкуніанці відстають на 11 пунктів.

У майбутній грі партнерам не допоможуть Варан, Вільямс, Туанзебе, а також, ймовірно, Антоні та Санчо, які під питанням.

Астон Вілла

Для «Астон Вілли» на відміну від «Манчестер Юнайтед» майбутній матч стане вже другим у нинішньому Кубку англійської ліги. Раніше у 1/32 фіналу вона зустрічалася з «Болтоном» і здобула перемогу з рахунком 4:1. Ця зустріч була зіграна ще 23 серпня.

На сьогодні «Астон Вілла» у турнірній таблиці чемпіонату Англії йде на 13 позиції з 15 набраними очками (4 перемоги, 3 нічиї, 7 поразок). Як вже зазначалося, у своєму останньому матчі «леви» обіграли «Манчестер Юнайтед» (3:1), чим закрили поразку від «Ньюкасла» з рахунком 0:4.

У новій зустрічі з «Манчестер Юнайтед» за «Віллу» не зможуть зіграти травмовані Дієгу Карлос та Коутіньо.

Орієнтовні склади

Манчестер Юнайтед: де Хеа - Ван-Біссака, Лінделеф, Магуайр, Маласія, Мактоміней, Фред, Еланга, Ван де Бек, Гарначо, Марсьяль.

Астон Вілла: Олсен - Янг, Чамберс, Мінгс, Аугустінссон, Макгінн, Камара, Дж.Ремсі, Сансон, Інгс, Уоткінс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.66 по лінії Parimatch.

10 листопада, четвер

Манчестер Юнайтед - Астон Вілла
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:00
ТБ-трансляція - ні
Прогноз Sport.ua - 1:0
  • 1.66
  • 3.95
  • 5.10
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 липня 2024, 07:47 5

Найбільше визнання отримав Еміліано Мартінес

Коментарі