Не лише Іран. У розвідці назвали країни, які допомагають росії

Ще 4 країни

росія зверталася за допомогою для ведення війни проти України не лише до Ірану, а й до Китаю та Північної Кореї. Крім того, Казахстан та Узбекистан допомагають країні-агресору оминати санкції.

«росія також зверталася до Китаю та Північної Кореї, можливо, до Киргизстану, за постачанням зброї, зокрема куль для РСЗВ - «Смерч» і «Ураган». Є країни, такі як Казахстан та Узбекистан, які допомагають росії обходити санкції, продаючи їм американські та японські цивільні компоненти, необхідні для створення ракет», - сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Він підкреслив, що росія не має суперсучасної зброї, яку вона демонструє на військових парадах. За словами Скібіцького, це просто інсценування. москва не може сама виробляти високотехнологічну зброю, тому звертається до інших країн.

Зазначимо, що за даними Sky News, росія передала Ірану готівку та захоплені в Україні зразки західної зброї в обмін на безпілотники, які використовує для ударів по Україні.

Данііл Агарков Джерело: РБК-Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 червня 2024, 12:26 45

В основі зіграють вісім представниць України

Коментарі