ХАВІ: «Золота перемога. Але все було проти Барселони»

Наставник «Барселони» – про зустріч з «Осасуною» у чемпіонаті Іспанії

Головний тренер каталонської «Барселони» Хаві підбив підсумок гри 14-го туру Прімери з «Осасуною», в якій його підопічні здобули вольову перемогу з рахунком 2:1. На думку тренера, у минулому поєдинку його команда змогла здобути «золоту перемогу». Нагадаємо, на 31-й хвилині при рахунку 0:1 «блауграна» залишилася в меншості після вилучення Левандовськи, але все ж таки змогла виграти.

«Я дуже пишаюся командою. У нас у роздягальні - сім'я. Все було проти нас - рішення судді, пропущений гол, гра вдесятьох... Ми зіграли розумно та дуже добре скористалися моментами. Це золота перемога - на паузу ми йдемо лідерами. Це перемога усієї команди. Я дуже пишаюся.

Мені сказали, що блокування при голі «Осасуни» - це явний фол. Вилучення... На мою думку, це дуже суворо. Але мої слова не мають значення. Важливою є лише думка судді, який сьогодні не висловиться. Думаю, він має пояснити, тому що на кону стоїть дуже багато», - розповів Хаві.

«Барселона» в таблиці чемпіонату Іспанії посідає 1 місце з 37 очками після 14 матчів. Наступну гру команда проведе 31 грудня з «Еспаньйолом».

Юрій Остроумов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:31 1

Переможцем турніру стала команда Аль-Васл

Коментарі