Зеленський розповів про ситуацію на Донбасі та Херсонщині

Особливо важкі бої точаться на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський розповів, що російські окупанти роблять все, щоб вийти на адміністративний кордон Донецької області, а також мають плани на Херсонщині

«В інформаційному просторі поки певне зменшення кількості новин з фронту - повідомлень менше, ніж, наприклад, на початку осені. Але це не означає, що інтенсивність боїв стала меншою.

Ситуація складна по всьому фронту. На окремих ділянках тривають, як і раніше, жорстокі позиційні бої. І особливо важко, теж як і раніше, на Донеччині. Окупанти несуть надзвичайно масштабні втрати, але наказ - вийти на адмінмежу Донеччини - у них не змінився. Не здаємо там жодного сантиметра нашої землі - і я дякую всім нашим героям, які тримають позиції на Донбасі.

Херсонщина - чітко розуміємо, що в планах у ворога, тож діємо відповідно. Акуратно, продумано та в інтересах звільнення всієї нашої території: укріплюємо свої позиції, ламаємо російську логістику, послідовно знищуємо потенціал ворога утримувати в окупації південь нашої країни», - сказав Зеленский.

Іван Зінченко Джерело: censor.net.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 24 травня 2024, 07:15 1

Карл Фроч вважає, що Тайсону завадило перемогти зайве втручання його батька