Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч Кубка ліги

Матч грандів у 1/16 фіналу

Гранди англійського футболу у боротьбу у Кубку ліги вступають на стадії 1/16 фіналу. І вже в цьому, першому для них раунді, жереб звів між собою «Манчестер Сіті» та «Челсі». Безсумнівно, це найгучніша вивіска та найцікавіший матч на даній стадії турніру.

«Манчестер Сіті»

Для «Манчестер Сіті» нинішній сезон складається поки що дуже добре. В АПЛ команда Пепа Гвардіоли йде другою в турнірній таблиці, відстаючи всього на два очки від «Арсеналу» і помітно випереджаючи «Ліверпуль» та всіх інших записних фаворитів сезону. У Лізі чемпіонів «Манчестер Сіті» впевнено виконав завдання виходу в плей-оф з першого місця, і в понеділок отримав у суперники «РБ Лейпциг» - за всієї поваги до німецького клубу, далеко не найскладніший варіант із можливих.

Минулого сезону в Кубку ліги «Манчестер Сіті» вилетів досить рано - в 1/8 фіналу по пенальті від «Вест Хема». І тепер, напевно, команда Пепа Гвардіоли захоче взяти реванш за ту невдачу. Серйозних кадрових проблем у «Манчестер Сіті» немає, але, з огляду на довгу і дуже якісну лаву запасних чемпіонів Англії, чекаємо істотних змін у складі.

«Челсі»

А ось для «Челсі» нинішній сезон виходить досить проблемним і вже вилився у зміну головного тренера. Після приходу Грема Поттера спочатку здалося, що криза позаду, але лише два набрані очки в останніх чотирьох турах АПЛ змусили фанатів «Синіх» зняти рожеві окуляри - роботи у нового тренерського штабу все ще дуже багато. У неділю «Челсі» не зміг зупинити поточного лідера АПЛ - поразка 0:1 від «Арсеналу».

Чемпіонство в АПЛ для «Челсі» цього сезону виглядає утопією, перемога в Лізі чемпіонів також виглядає вкрай малоймовірною, навіть незважаючи на історичну традицію виходити у фінали тільки в ті сезони, під час яких команда переживала зміну тренера. Тому внутрішні англійські кубкові турніри можуть стати для «Челсі» єдиними шансами не завершити сезон із порожніми руками. І нехтувати таким шансом точно не варто.

Історія зустрічей

На даний момент «Манчестер Сіті» та «Челсі» провели між собою 114 офіційних матчів у всіх турнірах. Перевага на боці «Челсі»: 49 перемог проти 40, ще 25 матчів завершилися внічию. Різниця готова - 156:147 на користь «Синіх».

Прогноз на протистояння

Вищий загальний клас і поточна форма, фактор домашнього поля - все це говорить на користь того, що букмекери не помиляються, вважаючи фаворитом майбутнього матчу «Манчестер Сіті». Наша ставка - перемога господарів, коефіцієнт 1,47.

9 листопада, середа

«Манчестер Сіті» - «Челсі»
Манчестер. «Етіхад Стедіум». 22:00
Пряма ТБ-трансляція - відеосервіс Setanta
Арбітр: Саймон Хупер
Прогноз Sport.ua - 1:0
  • 1,45
  • 4,60
  • 6,80
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1,48
  • 5,00
  • 7,00
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1,47
  • 4,98
  • 6,90
Сделать ставку Зробити ставку
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…