БУРЯК: «Для нашого Динамо лише один матч зіграти внічию було трагедією»

Колишній гравець та тренер киян упевнений, що у команди все налагодиться

Легендарний півзахисник київського «Динамо» Леонід Буряк розповів, що думає про останні невдачі «біло-синіх».

- У вашій кар'єрі були ситуації чи етапи, схожі на те, в якому зараз опинилося «Динамо»?
- Думаю, ні. Напевно, через те, що я грав у великій команді з великими футболістами. Для нас всього один матч зіграти внічию було справжнісінькою трагедією. Але тоді взагалі все було інакше. Люди справді картали себе після будь-якої невдачі. А потрапляти на очі Лобановському після таких матчів взагалі не хотілося.

Важливо, щоб і нинішнє покоління динамівців переживало результат. Навіть при тому, що найголовніше - аналіз невдач та рух уперед, зміна своєї гри за підсумками зіграних матчів. Одне биття головою об стіну, звичайно, нічого не дасть. Потрібно вміти перебудовуватись. Навіть у ситуації, коли виступ команди ніяк інакше, окрім провалу, не назвеш. Я зараз говорю конкретно про виступ «Динамо» у груповій стадії Ліги Європи.

Але при цьому враховуйте, що люди у клубі на всіх рівнях працюють, не покладаючи рук. І Ігор Суркіс, і Григорій Суркіс тримають руку на пульсі 24 години на добу. Та ж юнацька команда «Динамо U-19» стабільно перебуває серед лідерів, постійно прогресує. Тобто йдеться про структуру клубу, що чітко працює. За такого підходу, певен, нинішні невдачі першої команди - тимчасові. Все обов'язково налагодиться.

Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 15:50 12

Президент «Інгульця» в захваті від гри Михайла Мудрика

Коментарі