Ломаченко у дуже складному бою за очками переміг Ортіса. Попереду – Хейні!

У Нью-Йорку відбувся поєдинок за участю українського боксера

У ніч із 29 на 30 жовтня у Нью-Йорку відбувся великий 12-раундовий бій за участю українського топ-боксера.

Екс-чемпіон світу у легкій вазі Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) вийшов на ринг проти 26-річного боксера Джемейна Ортіса зі США (16-0-1, 8 KO).

З першим хвилин бою стало зрозуміло, що це буде серйозний бій. Ортіс, маючи чудову антропометрію, залишав непогане враження.

Ломаченко працював у звичній швидкісній манері, заходив за плече та завдавав разючих ударів. Василь чудово рухався, швидко йшов від спроб ударів та влучав у суперника. Ортіс намагався відповідати, але працював лише другим номером.

Коли розпочалася друга половина бою, стало помітно, що Ортіс помітно втомився. Ломаченко був фізично явно більш витривалим. Постійні удари, агресія, швидкість. Ортіс підсів, але не здавався.

Не можна сказати, що Ломаченко мав велике домінування. Але все-таки, перевага у бою була у Василя - він діставав суперника постійно та відчутно. Ортіс чудово себе показав у бою, але зробив недостатньо для перемоги.

Підрахунок суддівських записок засвідчив перевагу Василя. Щоправда судді розійшлися у думках, скільки раундів виграв українець (7-5, 8-4 та 9-3).

У дуже складному бою Василь Ломаченко здобув перемогу за очками!

Тепер Ломаченко може зустрітися з Девіном Хейні у бою за всі чемпіонські пояси легкої ваги!

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 15:18 7

Легендарні українські спортсмени зробили спільну фотографію

Коментарі