Покращив англійську, але відповідав російською. Лома — на прес-конференції

Український боксер взяв участь у прес-конференції перед боєм

Український боксер Василь Ломаченко взяв участь у фінальній прес-конференції перед поєдинком легкої ваги з Джемейном Ортісом.

Бій відбудеться у Нью-Йорку 29 жовтня.

Відзначимо, що за рік з останнього бою Ломаченко покращив свою англійську, проте у деяких моментах відповідав російською.

«Минуло досить багато часу з мого останнього бою. Я почуваюся чудово, чекаю на можливість повернутися в ринг вже в суботу. Арена MSG у Нью-Йорку - унікальне місце. І щасливе для мене, тут я лише перемагав».

«Відмова від бою з Камбососом влітку? Це було просте рішення, бо в моїй країні триває війна, у моєму рідному місті йде війна. Я мав залишитись зі своєю родиною, з українцями. Ти не думаєш про бокс чи своє майбутнє. А думаєш про безпеку сім'ї. Я у бойових діях не брав участі, я патрулював місто у територіальній обороні».

«Своїм боєм я хочу нагадати Україні про спорт, дати українцям якісь позитивні емоції».

«Що стосується Ортіса, то я спарингував з ним, але це зовсім не те, що змагальний бій. У суботу буде цікавий бій, це точно. Я сконцентрований на боксі, на своїй роботі. Я не можу не думати про свою країну, це завжди в моїх думках, але я маю бути зосереджений на поєдинку. Після бою я повернуся до України, щоб підтримувати свою країну».

«Як я вже казав, моя мрія та мета - всі пояси легкої ваги. Але про майбутнє я говорити зараз не хочу, спершу мені потрібно виграти бій у суботу, а потім поговоримо про майбутнє», - сказав Ломаченко.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:17 4

23 травня леверкузенська команда поступилася бергамаскам з рахунком 0:3

Коментарі