Альтернатива карткам: Платформи FAVBET готові до криптовалютних розрахунків

Користувачі FAVBET створюватимуть криптовалютні гаманці та поповнювать рахунки віртуальними монетами

Користувачі платформ провідного Entertainment провайдера FAVBET вже незабаром зможуть створювати криптовалютні гаманці та поповнювати рахунки 7 найбільш популярними віртуальними монетами.

В компанії відзначають, що можливість інтегрувати нові платіжні інструменти з'явиться одразу після набрання чинності змін до Податкового кодексу України та затвердження нормативно-правової бази, що врегулює оподаткування та процесинг віртуальних активів. Всі технологічні процеси зі свого боку FAVBET вже провів і тепер очікує на затвердження регламенту роботи від держави.

«Перші тести нових платіжних опцій ми розпочали з моменту легалізації криптовалюти у березні цього року. Ми побачили, що інтерес до цієї теми дуже високий, тож радіємо можливості незабаром масштабуватись на всі платформи. Оновлене законодавство поставить Україну в один ряд з найбільш прогресивними країнами світу, і нам приємно, що FAVBET був та залишається в числі рушіїв цих позитивних змін», - коментують у FAVBET.

За даними рейтингу Global Crypto Adoption Index 2021 року, Україна утримується в першій п'ятірці країн за обсягом торгівлі криптовалютами, а криптовалютними активами володіють понад 5,5 мільйонів українців. З початком війни віртуальні монети перетворились ще й на потужний інструмент фандрейзингу. Так, наприклад, лише за липень цього року платформа Aid for Ukraine Мінцифри відзвітувала про $54 мільйонів донатів у вигляді віртуальних активів.

Користувачі платформ FAVBET матимуть змогу поповнювати рахунки за допомогою 7 популярних видів криптовалют - Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin,Tether USD (Erc20), Tether USD (Trc20) та TRON. В компанії підкреслюють, що залишаються відкритими до співпраці з провідними компаніями галузі, а отже кількість наявних варіантів тільки зростатиме.

Розрахунки криптою будуть так само легкі, як і оплата платіжною карткою: користувачам достатньо буде створити у власному аккаунті криптовалютний гаманець та обрати необхідну монету.

Група компаній FAVBET є одним з найбільших в Україні провайдером рішень в галузі Entertainment Tech та сильним гравцем технологічного ринку. Цього року компанія FAVBET Tech стала частиною IT Association та разом з іншими учасниками асоціації підтримує діяльність української «кіберармії», що наносить нищівні удари по ворожій IT-інфраструктурі.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 08:01 0

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)