Аякс — Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Червоні можуть забезпечити собі вихід у плей-оф ЛЧ

26 жовтня відбудеться матч групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті A між «Аяксом» та «Ліверпулем».

За підсумками чотирьох турів Ліги чемпіонів у групі A місце у плей-оф собі вже забезпечив «Наполі», який досить несподівано виграв усі чотири зустрічі та близький до того, щоб гарантувати собі 1-е місце.

Незважаючи на певні проблеми «Ліверпуля» у чемпіонаті Англії, у Лізі чемпіонів команда Юргена Клоппа йде на другій позиції з 9 очками, а нічия у поєдинку з «Аяксом» гарантує Червоним плей-оф ЛЧ. Команді потрібно зробити це якнайшвидше, щоб зосередитися на чемпіонаті, де «Ліверпуль» далекий навіть від топ-4.

Що стосується «Аякса», то команда, яка чудово розпочала сезон, зараз має труднощі у єврокубку. У «Аяксу» мало шансів вийти в плей-оф ЛЧ, але хоча б у чемпіонаті Нідерландів команда впевнено лідирує, випереджаючи ПСВ на 4 пункти. У ЛЧ амстердамці можуть похвалитися лише великою перемогою над «Рейнджерс» у першому турі, а ось далі були три поразки, у тому числі від «Наполі», який у двох зустрічах забив супернику 10 голів.

У першому матчі між «Ліверпулем» та «Аяксом» нідерландська команда грала непогано і була близька до нічиєї, але пропустила вирішальний гол на останній хвилині основного часу.

У складі господарів у матчі не візьмуть участь Ахметджан Каплан, Девейн Ренш та Мохамед Іхаттерен, а у «Ліверпуля» не зіграють Жоель Матіп, Луїс Діас та Діого Жота.

Нашою ставкою на матч буденічия по лінії Parimatch.

26 жовтня, середа

Аякс - Ліверпуль
Старт о 22:00
Арбітр: Хосе Санчес
Пряма ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua - 1:1
  • 3.85
  • 4.10
  • 1.88
Сделать ставку Зробити ставку
  • 4.04
  • 4.26
  • 1.87
Сделать ставку Зробити ставку
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:04 0

Боси північноамериканського клубу дуже задоволені підписанням форварда «Шахтаря»