Тренер Дерев'янченка: «Усик і Ф'юрі може обіграти на класі»

Сергій Корчинський-молодший вважає, що з Тайсоном буде все ж таки важче, ніж з Джошуа

Сергій Корчинський-молодший, один із тренерів колишнього претендента на чемпіонський пояс у середній вазі Сергія Дерев'янченка (14-4, 10 КО), заявив, що Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) стане більш складним суперником для Олександра Усика ( 20-0, 13 КО) ніж Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО).

«Однозначно, це крутий бій. Я хотів би його побачити. Буде складніше, ніж з Джошуа, оскільки Тайсон Ф'юрі - дуже нестандартний боксер. Зазвичай Сашко нестандартний і всім заважає, а тут чувак, який може і стійки поміняти. Він вищий за тебе, більший, вміє користуватися цим усім. Він дуже гнучкий, рухливий із цією вагою. Ф'юрі може і вперед піти, і назад, і з плюхою. Дуже важкий бій у плані підбору спаринг-партнерів, які готуватимуться з ним.

Тут 50 на 50, як казали і з Джошуа. Сашко не перестає дивувати. У першому бою вийшов та розбив Джошуа, який нокаутував Кличка. Я думав, що Джошуа вийде душити, але ні. Усик спокійно обіграв його на класі. Він і Ф'юрі може теж обіграти, подурити, просто це буде важче, ніж з Джошуа», - заявив фахівець в інтерв'ю YouTube-каналу Студія боксу Віктора Ялимова.

Раніше повідомлялося, що Усик став послом платформи United24.

Володимир Клепач Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»