Лінекер закликав гравців-геїв зробити камінг-аут під час ЧС у Катарі

Англійський футбольний експерт заявив, що знає особисто щонайменше двох

Екс-форвард «Барселони» і збірної Англії з футболу Гарі Лінекер заявив, що особисто знає двох гравців-геїв, які виступають в АПЛ. Він закликав їх зробити камінг-аут на ЧС-2022 у Катарі:

- Було б чудово, якби один із них або одразу два зробили камінг-аут під час чемпіонату світу. Було б приголомшливо. Я точно знаю, що дехто був дуже близьким до камінг-ауту і розмірковував про це. Є пара гравців, яких я знаю, але, звісно, ​​не мені казати, хто вони.

- Чому гравці досі не здійснюють камінг-аут?

- Страх. Страх перед невідомістю, гадаю. Можливо, вони переймаються тим, що можуть подумати їхні одноклубники, хоча, швидше за все, ті вже знають. Здається божевіллям, що така ситуація взагалі існує.

Голова оргкомітету чемпіонату світу-2022 Нассер Аль-Хатер у Катарі заявив, що геям можна буде триматися за руки, а представникам ЛГБТ показуватиме райдужні прапори.

Однак Нассер заявив, що райдужні пов'язки на плечі у капітанів збірної Англії та ще кількох команд у компетенції ФІФА, але він не вважає, що чемпіонат світу це місце для політичних заяв (пов'язки символізують боротьбу з дискримінацією).

Раніше головний тренер збірної Німеччини Ханс-Дітер Флік висловився щодо того, що мундіаль пройде в Катарі.

Данііл Агарков Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 24 травня 2024, 00:02 0

Чотири найкращі команди пробилися до 1/2 фіналу