КУРИЛО: «Сподіваюся, стадіон у Ковалівці буде фартовим для Металіста 1925»

Захисник харківської команди розповів про події перед грою зі «Львовом»

Захисник «Металіста 1925» Ігор Курило розповів про події перед матчем зі «Львовом»:

- Така ситуація склалася, що матч з Олександрією скасували в останній момент. Це якось психологічно вплинуло на команду?

- Всі хотіли зіграти цю гру. Ми вже мали велику паузу перед тим. Підготувалися до неї, всі хотіли перемогти, але, як бачимо, наш ворог не спить. Така ситуація і всі вже чекаємо на завтрашню гру.

- Як пройшла підготовка до гри зі Львовом?

Все, як зазвичай. Ми тренувалися за планом, підготувалися, розібрали цю команду. Мені здається, що ми добре підготувалися і завтра чекаємо на них.

- Що можеш сказати про Львів, наскільки складно буде проти них грати?

- Команда з заходу України, де, здебільшого, на перший план виходять бійцівські якості. Прості хлопці, які захочуть в нас забрати очки, але ми, зі свого боку, постараємося не дати їм цього зробити.

- У цьому сезоні ви грали усі матчі, окрім Дніпра-1, на Олімпійському. Якраз та гра лишається єдиною, яку програли. Чи не буде складніше грати зі Львовом через те, що прийматимемо суперника в Ковалівці, а не на Олімпійському?

- Та ні. Сподіваюсь, що ніяк не вплине, це була випадковість. Точніше, не випадковість, бо програли ми там по ділу. Але завтра, думаю, стадіон в Ковалівці стане для нас фартовим.

- Взагалі, ситуація в країні на цьому тижні якось впливає на настрій команди, можливо, додає нервовості? Чи всі зосереджені лиш на тренуваннях та на матчі?

- Звичайно, ситуація в країні всіх нас хвилює, кожен переживає за свою країну, за її територію, але, коли виходимо на тренування, всі хлопці відпускають цю ситуацію і стараються виконувати те, що каже тренер.

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді