Журналіст: «Динамо просило перенести гру. Невже важко респектнути?»

«Шахтар» відмовив київському клубу в проханні про перенесення матчу 7-го туру

​Донецький «Шахтар» відмовив київському «Динамо» у проханні про перенесення матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги з 16 жовтня на пізніший термін.

«Раніше «Шахтар», знаючи, що йому грати два матчі проти «Реала», звернувся до «Львова». Наскільки я знаю, «Львів» погодився, й їхній матч перенесли. Можна було б переносити поєдинки «Динамо» та «Дніпра-1». Але вони не звернулися до УПЛ і сказали, що гратимуть. УПЛ пішла назустріч. Наскільки я розумію, коли один із учасників єврокубків звертався до УПЛ, було чітко сказано: якщо ви граєте в єврокубках та робите прохання про перенесення, то ми робимо перенесення. І навіть під час війни не обов'язковою є згода суперника, наскільки я чув цю розмову.

Тепер «Динамо» звернулося з проханням перенести гру, але «Шахтар» та УПЛ не пішли назустріч. «Шахтар» грав у вівторок, «Динамо» - у четвер, а їхній матч у неділю. Я сам проти перенесення, але «Шахтар» першим зробив цей прецедент. Невже важко респектнути? Ви перші перенесли цю гру, перші розпочали це. Якщо ми граємо все за календарем, то граємо за календарем. Але ви перші вирішили перенести. А зараз «Динамо» звертається, ваш головний, як ви кажете, друг поза футбольним полем та головний суперник на футбольному полі.

Але ні. Ніхто навіть не пішов назустріч. Бо зараз на перший план виходять очки та гроші - майбутні зароблені. Наразі взяти «тепле» «Динамо» набагато простіше. Якщо ми так робимо, то давайте не будемо говорити про респект, про якусь повагу один до одного. І не треба розповідати, що ми підтримуємо всіх. Якщо все за правилами, то не переносьте гру зі «Львовом», не робіть цього прецеденту. Бо якщо всі учасники єврокубків переноситимуть поєдинки, то ми чемпіонат до 2026 року не закінчимо, розумієте?», - розповів Ігор Циганик у авторській програмі.

Матч 7-го туру УПЛ «Шахтар» - «Динамо» відбудеться 16 жовтня о 17:00 у Львові.

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 23:46 4

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі