Масований удар терористів: понад 80 ракет, пошкодження, наслідки

Ракетну атаку провели рашисти вранці 10 жовтня проти України

Масову ракетну атаку провели рашисти вранці 10 жовтня проти України.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат: «Сьогодні вже маємо 83 ракети, які прилетіли по нашій державі, станом на 11:40 збито 43 ракети. Робота ППО - досить чудові показники. Ворог застосовує високоточні ракети Х-101, Х-555, які запускають зі стратегічних бомбардувальників із Каспійського регіону, а також ракети Калібр із Чорного моря, також Іскандер, С-300 та Торнадо».

Укрзалізниця: «Вибуховою хвилею пошкоджено вікна будівлі центрального вокзалу Києва, але вокзал працює, висадка та посадка на поїзди проводиться через західний та східний підземні переходи, які одночасно виконують функцію укриття».

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль: «Станом на 11:00 пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об'єктів у 8 регіонах та Києві. В цей час частина областей знеструмлена. Потрібно бути готовим до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв'язком».

Радник голови ОП Михайло Подоляк: «Україні потрібно більше зброї та систем ППО, щоб вигнати ворога з української землі».

Міністр освіти Сергій Шкарлет: Усі школи України переходять на дистанційне навчання до 14 жовтня.

Укренерго: «Через обстріл можливі перебої зі світлом по всій Україні».

Мер Харкова Ігор Терехов: «Харків повністю знеструмлений після ударів по місту».

У Сумах припинено подачу води, зупинені всі водозабори міста. Перебої зі світлом спостерігаються у Львові, Рівному, Тернополі та Києві.

Попередньо: 8 людей загинуло, 36 осіб травмовано.

Президент України Володимир Зеленський: »Домовився з Олафом Шольцем про термінову зустріч G7, на якій планую розповісти про теракти, влаштовані рф».

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 22:47 6

Дивіться відеоогляд фінального матчу Кубка України 2023/24