Омонія – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Українець Роман Безус і Ко спробують здобути першу перемогу в турнірі

У четвер, 6 жовтня, у Нікосії на полі арені «GSP Стедіум», місткістю 22 859 глядачів, відбудеться матч 3-го туру Ліги Європи в групі E, в якому «Омонія» прийме «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:45 за київським часом.

Омонія

Підопічні північноірландця Ніла Леннона у таблиці Е Ліги Європи зараз посідають 4 місце. У двох зіграних матчах вони зазнали поразок із загальним рахунком 1:5.

Стартувала «Омонія», кольори якої, як відомо, з літа цього року захищає український півзахисник Роман Безус, із великої домашньої поразки від «Шерифа» - 0:3 (українець вийшов на заміну на 81-й хвилині, коли рахунок уже був підсумковий). А потім нікосійці поступилися з рахунком 1:2 в Іспанії «Реалу Сосьєдад» (Безус був поза заявкою через пошкодження).

Минулого вікенду «Омонія» у чемпіонаті Кіпру здобула виїзну перемогу над «Доксою» - 2:0. Роман Безус вийшов на поле на 88-й хвилині, замінивши Бруну, який став автором одного з голів команди. У таблиці Першого - вищого - дивізіону національного чемпіонату «Омонія» посідає нині 4 позицію, маючи 9 очок після 5 матчів. Лідирує «Аріс», який має 12 пунктів.

Манчестер Юнайтед

Манкуніанці йдуть другим у таблиці квартету Е розіграшу Ліги Європи. У них в активі одна перемога, в пасиві - одна поразка.

Неприємностей команді Еріка тен Хага завдав «Реал Сосьєдад» - лідер групи, у якого 6 очок із шести. Іспанці виграли на «Олд Траффорд» з рахунком 1:0. Реабілітувався «Манчестер Юнайтед» на полі «Шерифа» у 2-му турі, здобувши комфортну перемогу 2:0. До речі, один із голів у матчі забив Роналду. Для нього той гол залишається єдиним у всіх поєдинках цього сезону.

У таблиці англійської Прем'єр-ліги «червоні дияволи» зараз посідають 6 місце. У них 12 очок після 7 ігор (4 перемоги, 3 поразки). Минулого вікенду команда тен Хага отримала урок добротного футболу від земляків із «Сіті», які здобули в дербі перемогу з рахунком 6:3.

Орієнтовні склади

Омонія: Фабіану - Панайоту, Мілетич, Юсте, Псалтіс, Баширу, Кассама, Діскеруд, Кіцос, Ансаріфард, Лоїзу.

Манчестер Юнайтед: де Хеа - Далот, Лінделоф, Мартінес, Шоу, Фред, Каземіро, Фернандес, Еланга, Марсьял, Роналду.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде - позиція П1 з коефіцієнтом 1.23 по лінії Parimatch.

6 жовтня, четвер

Омонія - Манчестер Юнайтед
Нікосія. «GSP Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 13.50
  • 6.80
  • 1.23
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі